divendres, 4 de novembre del 2011

Boira

Aquest matí ens hem aixecat així.
Amb una d'aquelles boires surrealistes de peli de Hitchcock.
Segurament tan sols va durar un parell d'hores ja que durant el migdia vem tenir un senyor solet. A vosaltres us plou, oi? Sempre passa una mica al contrari aquí.
El que m'estranya és que malgrat les dates a les que estem encara no ens ha caigut ni un sol floquet de neu. Durant el 2009 i el 2010 van caure les primeres tímides nevades a mitjans d'octubre. Aquest any, ni rastre.

6 comentaris:

Gemma ha dit...

Aquí ha estat plovent quatre dies seguits. Avui pausa i diuen que demà pluja un altre cop.
Al Pirineu ja ha nevat, a Certascan ha caigut un metre de neu!
I no pateixis, que a vosaltres no us trigarà gaire a arribar la neu ;)

Steve Carrison ha dit...

Con el invierno que tuvimos el año pasado, no me importa que esta vez empiece un pelín más tarde... ;)

Anònim ha dit...

Hola! Primeramente disculpas por irrumpir así de esta manera, pero me he visto obligada a escribir (mezcla de emoción y esperanza) :).
Soy una chica de Sevilla y estoy planteándome dos destinos erasmus (Helsinki y Rovaniemi). Debido a la escasísima información 'de primera mano' que encuentro por google me muero por preguntarte cosas sobre Finlandia (estoy enamorada de ella). Pero no seré pesada e intento sintetizar todo o al menos priorizar una duda... allá va:

Rovaniemi es un sitio encantador, pero me da miedo que sea un poco aburrido, sin nada que hacer y monótono. Creo haber leído que has estado/estás allí y que también has estado/estás en Helsinki.
Mi primera opción es Rovaniemi, pero me gustaría que me dieses tu opinión.
Reitero mis disculpas y gracias de antemano. :)

Anna ha dit...

Hola maca! No se perque ara he caigut en que fa segles que no llegia res teu i quan he entrat he vist que tenia raó. Espero que estiguis bé! :) Quan vinguis avisa i repetim cafetó no? :)

Enkeli ha dit...

Uff!! feia la tira que no em passava per aquí! disculpeu!!

Gemma, doncs em penso que no va nevar fins entrats al 2012! raro, raro però què hi farem! em penso que això va per cicles i que ja vem tenir dos anys amb neu a dojo!

Hellsinking, toda la razón aunque unos copillos en su debido momento nunca están de más, no? :P

Anonima, no sé si ya estarás por aquí pero la elección de si Rovaniemi o Helsinki depende mucho de tus gustos. Te ves una chica más de ciudad o de naturaleza?? En mi opinión, un erasmus en Rovaniemi es infinítamente mucho mejor que en Helsinki por varias razones aunque habrá gente que diga lo contrario. En mi caso, mi erasmus y free-mover los pasé en Rovaniemi y tengo recuerdos excelentes.

Vivir en un lugar tan pequeño como Rovaniemi da muchas ventajas. 1. Conocerás a muchísima gente: de la uni, de los bares, tus compis de resi, vecinos, etc. 2. Te enterarás de todas las partys pues al ser un sitio pequeño estés donde estés te enterarás por H o por B de lo que se cuece. 3. Es muchísimo más fácil integrarte en el lugar y su gente 4. Hay más posibilidades de que los tutors estén más por vosotros puestos a que como sólo hay 2 sitios para salir los finlandeses estan más dispuestos a idear planes y hacer cosas juntos ya que no siempre se puede conocer a gente tan interesante y variopinta. En Helsinki vive la mayoría de inmigrantes de Finlandia, es una ciudad grande, capital... la gente tiende a ir más a su bola y es más difícil integrarse como erasmus.

Anna, ho sé! he estat perdudíssima per mil raons!
però el re-ton-no! ja arriba! juas juas! ^^

Íngrid Terricabras ha dit...

Hola Enkeli! Em dic Íngrid (cosa poc rellevant...) i aquest any que ve, si tot va bé, aniré d'Erasmus per Gener de 2013 a Tampere... Sé que moltíiiissima gent t'haurà preguntat el mateix, però... què em recomanes? És difícil suportar el fred? És tant depriment com diuen el temps sense solet? És molt car tot plegat? Amb una beca de 250 euros al mes no tinc ni per pipes, oi? (Ja deus saber com anem de bé econòmicament per Catalunya...).

Ja veus que vaig una mica a temptes, però sóc estudiant d'Educació Infantil i sé que allà és on més aprendré (i qui no arrisca, no pisca) i, és clar, si tot anés bé i l'idioma no se'm resisteix molt, potser em plantejo d'anar a viure-hi...

Sento aquest súper bombardeig de preguntes, però la gent de per aquí no viatja gaire per aquells mons, així que em sento poc segura i no vull arribar i veure que no arribaré a final de mes amb els calerons que he estalviat...

Moltes gràcies per adelantat!