dilluns, 14 de desembre del 2009

Cagatió fino-català

Com que molts de nosaltres marxem per Nadal cap a Barcelona (desgraciadament no és el meu cas) el passat Dissabte 12 vem celebrar junts el cagatió per a nens i grans. Feia temps que no ho feia, la veritat es que ha sigut força divertit veure la cara de nervis dels més petits.


Petit video de l'event. Ho sé, soc una patata grabant...
jo també estava emocionada... jejeje

Una de les coses que més gràcia em va fer va ser descobrir cóm fan el cagatió els demés, a casa ho feiem ben diferent, això de mullar el palet, donar-li de menjar panses no ho havia fet mai o netejar-li el culet al final... tampoc... : )

El jalar
Canelos d'espinacs i carn picada, broquetes de tomàquet cherry, mozzarela i pesto, olives, canapés amb caviar de salmó, d'altres amb formatge blau, d'altres amb salmó fumat, tunyina, amanida de crustons, uvas y queso de la Gemma galetes salades...


Les postres:
turrons, mousse de llimona i altre cop
el pastís de formatge i Baileys de la Gemma

El pessebre

El cagatió amb els reis de la festa

Leo, Aina i Otto

3 comentaris:

Deman ha dit...

Jo m'encarrego de fer el primer cagatió de la història de la nostra familia! jejeje! Això de que comencin a haber-hi nens petits és tota una moguda! jejeje!

Gemma ha dit...

És fantàstic que tot i ser tan lluny mantingueu aquestes tradicions tan pròpies catalanes... segur que la canalla s'ho va passar molt bé veient com sortien tots els regals del tió :)
El menjar una passada, ja veig que t'has tornat una experta amb el pastís de formatge, je je je...

Enkeli ha dit...

Deman, mai ho havíes fet abans?? és super divertit, però el millor és veure la reacció dels petits! Espero veure alguna foto de com va anar el dia al teu blog!

Gemma, ho sé, una mica repetitiva... amb la pil·la de pastissos que tens amb una pinta boníssima però es que no volia arriscar-m'hi, el de Baileys ja l'havia fet i em va sortir bé, la segona vegada ha sortit millor... : ) La llàstima de les festes fino-catalanes es que només se'n fan dues, és una pena, jo en voldria més però sí, és fantàstica. Personalment feia temps que no feia el cagatió i em va encantar : )