dijous, 12 de novembre del 2009

Crazy about crafts

Cada vegada que vaig a la classe de "Textile Crafts" acabo enredant-me en fer més cosetes i més cosetes. Ja he fet dues bufandes, vaig per la tercera (no us penseu que m'he tornat boja, es que es fan en tan sols un dia, ja us les ensenyaré), volia aprendre a fer unes"manoplas" (no estic segura si es pot dir així en català) i també fer mitjons però m'acabo d'enredar fent un osset de tela, un estutx i possiblement un xal. En fi, no sé com acabarà tot plegat, només de pensar-hi ja m'estic estressant! Per una altra banda segueixo immersa en el meu projecte de fi de carrera, l'he tingut bastant apartat, pobret, encara estic "algo moixa" tot i que per fi he trobat l'empeny que necessito amb el tema així que no us diré gaire cosa.

Si això fos poc, el passat Divendres vaig assistir a la "gran" festa dels suecs-parlants que es va celebrar a l'escola on treballo (varem ser quatre gats) i immersa en el taller de feltre vaig aconseguir fer aquest fermall després d'unes quantes punxadetes al dit.

Two hearst beating at the same time

O sigui que, com us podeu imaginar, també tinc algun que altre projecte al cap per treballar més amb feltre. Només en veure això i això se'm va encendre la llumeta.
Avorrida jo? què és això?

3 comentaris:

Anna ha dit...

M'encanten! Sobretot les del segon enllaç ;)

Enkeli ha dit...

jeje oi que està xulo?? la cosa està en que després no sigui massa difícil fer les boletes...

Emma ha dit...

Doncs està molt xulo el que has fet. Jo vaig fer un curs de creativitat amb feltre i ara tinc catàleg i els estic venent.
I que tal amb el knitting?
Penja les fotos