dissabte, 11 d’abril del 2009

Taronges amb oli d'oliva i pebre


L'altre dia la senyora Giulia (Italia) tan si com no va voler que probés un típic plat sicilià. Consisteix en partir una taronja, deixar-li anar un rajolinet d'oli d'oliva per sobre i per més detalls, posar-li una mica de pebre negre. Realment són d'aquelles coses que només sentir-ho un ja posa cara de fàstic però després al tastar-ho és realment sorprenent. No trobes ni el gust de l'oli d'oliva ni el de la pebre.

Probeu també: en un plat de maduixes tirar-li vinagre del baratillo per sobre. No notareu per res del món el vinagre, i el que és millor, tindreu unes maduixes ben dolces, sense falta de sucre!

5 comentaris:

La llúdriga ha dit...

Avui després de sopar ja sé què prepararé!

Jose Manuel ha dit...

UUUmmm que ricas y sabrosas esas naranjas? Serían de Valencia,no?? Sino, ya puedes escupirlas, que son una copia ilegal..jeje.

Buena mezcla y al final según dices, buen resultado. no??

Enkeli ha dit...

Pues... lamento decirte Jose que probablemente eran de Israel aunque no lo sé del todo cierto... :( los productos de Ejpein se están poniendo por las nubes!

Ja les has probades, Lutra?

Emma ha dit...

Jo les taronjes les havia provat en amanida. Avui les he fet així amb pebre. Boníiiisimes!!! També he provat les maduixes amb pebre

Enkeli ha dit...

Emma, i has provat mai les maduixes amb un rajolinet de vinagre per sobre?? Oi que és sorprenent lo de les taronges a la siciliana? quin éxit, oi?