dissabte, 17 de gener del 2009

Silly things



Aquest Nadal, com que he sigut molt bona, m'ha caigut una càmara nova, ja que l'altre un bon dia va deixar de funcionar. És una Canon Isux 80IS i em té enamorada! Quan m'avorreixo vaig fent fotos xorres, com quan vaig estar esperant al menda des del cotxe...

Juro que tot i que potser condueixo com el cul, i de vegades em faig la sueca i no veig les senyals, aparcar, aparco bé!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Ais jamía! qué bien te sienta el frio al cutis, estàs tremenda!

filo_fobia ha dit...

se conduce igua que aquí? sí, no? o has tenido que sacarte dos carnets? xD

Enkeli ha dit...

jaja que bó! Sara faltes tuuuuu nena!!

Filo, no, no se conduce igual ya que hay que ser muy precavido con el hielo, sobre todo cuando el día anterior ha llovido. Aunque no, no he necesitado sacarme otro carnet pero los finlandeses sí que deben pasar 2 examenes, el práctico de invierno y el de verano.

merike ha dit...

Això és el blog més interessant que hagi vist per ara,
felicitacions!

Enkeli ha dit...

Merike! Tot un plaer i un orgull tenir-te per aquí llegint-me! :)
Parles super bé el català!! :O

merike ha dit...

El meu blog pueril ha estat escrit amb un traductor! Estic intentant "estudiar" la llengua com m'encanta Catalunya i estic viatjant a Barcelona aviat, de nou. No parlo molt però dia per dia aprendrà una mica:-)He tingut l'honor per trobar alguns amics/amigues de blogger i una dona catalana que viu a Finlàndia. També una senyora prop de Barcelona m'està ensenyant amb Skype. M'encanten les llengües. Un bon passatemps per a una dona vella:-) Bon cap de setmana!!