dijous, 6 de novembre del 2008

Telefónica me gustas más como Timofónica



Per fi torno a tenir internet.

La benvolguda i magnífica Telefónica de España y de todos los santos apostólicos, millor dit TIMOFÓNICA ens va deixar el passat 15 d'Octubre sense línea de telèfon la qual, ademés, ens deixava sense internet a casa. No entenc com una companyia que es ven a si mateixa com a líder del sector pot tenir a la seva plantilla tan d'incompetent i d'inútil junt. La pura veritat.

Des de quan es pot fer la baixa d'un telèfon sense el permís de la meva firma com a client?

Per què dia rera dia que he estat trucant preguntant per la situació se m'han dit coses totalment diferents, no se m'ha atés correctament, i el que és pitjor (la típica frase maleïda):

Lo siento mucho, la entiendo perfectamente pero estamos verificando... -quins collons- lo único que le puedo decir es que espere -des de quan les cagades dels demés les he de pagar jo?- y seguramente -quina paraula més sincera i més falsa a la vegada- la próxima semana tendrá línea.

Voleu saber el millor?

Durant aquests díes he rebut unes 3 trucades intentant A SOBRE vendre'm adsl, imagenio i sa mare, TELEFÓNICA: Només em cal dir una cosa: Aneu-vos-en a prendre pel cul!

Ara torno a tenir internet, gràcies a Vodafone, no sé com anirà la cosa, només espero que passi el que passi cuidin més dels seus clients. Però aquí no ha acabat la meva guerra amb tu Timofonica, penso arriba fins al final i treure't el suc com ho has fet amb mi.
Si alguna vegada teniu problemes d'aquest tipus i NO us escolten preneu nota:

I suposo que a fora de Catalunya, cada comunitat deu tenir la seva organització. El més important, no deixar-ho còrrer, tens tot el dret a guanyar.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Uooooh!!!! Que et deia jo eh? Que et deia :P ENHORABONA!!!! :)

Enkeli ha dit...

Gràcies Anna!!

M'ho vaig treure finalment a la segona, a la primera em va tocar per Pedralbes, examen facilet però em va tocar un estúpid puntuant i em va suspendre per tenir masses faltes lleus. En fi, a la segona vaig tenir més sort, perquè desgraciadament, que t'aprovin és tenir sort.