diumenge, 12 d’octubre del 2008

Shopping mistress

Divendres anava a per pantalons.
Se m'han trencat 2 i volia donar'ls-hi el passaport ja.
Si anava a per pantalons, perquè torno a casa amb 2 bolsos???? Ho sé, més tonta que una espardenya!! aaaargggg I ara tinc un sentiment de culpabilitat que no em deixa viure... els canviaré... però com passi més de 3 díes, aquesta que és mandrosa de mena no anirà a canviar res!

Què foto jo amb tant de bolso?? És veritat, tinc més bolsos que no utilitzo mai i que ni me'n recordo... Idea!


Succés:

Va passar que... A l'Stradivarius vaig veure un força gran i pensava que era ideal per posar-hi tot el que no em càpiga a la maleta però en arribat a casa he descobert que t'he dues cremalleres que són una enganyifa, i que finalment sembla més una bossa d'esport que un bolso i llavors no el fa pràctic.

Després a l'H&M vaig veure un de més petitet i vermell, molt mono però que clar, ara que marxo al país de les neus.... amb l'anorak no pega ni amb cola... però és tan maco...
Aviam, concentre'm-nos hem de ser pràctics!! Bolso vermell si o tampoc???


2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ais Angelitos! Qui diu que el bolso vermell no pega amb l'anorak!? Però si tens un preciós anorak North Face color vermell-maó que quedará "divino"!!

Anna ha dit...

El vermell és moníssim...uhmmm...tot i que amb l'anorak quedi de pena...vindrà la primavera, no? xDD Tu fas com jo, vas a per pantalons i com que tots els pantalons són una merda, acabes comprant de TOT menys pantalons...vist així, sentiment de culpa cap, que no és pas culpa nostra :P

He vist lo de que els divendres no tens classe! Et dic algo per aquest o el següent :)

Muaaaak!