diumenge, 12 d’octubre del 2008

In Jeans trouble

Quan vaig a comprar roba es perquè li he hagut de donar passaport a tanta que finalment me n'he quedat sense (ho juro! encara que algú per casa digui el contrari...) vaig a la tenda amb intenció de comprar-me el que em cal i acabo comprant coses que no tenia pensades.

El problema principal és que trobo més fàcilment una samarreta, brusa, jersei, vestit maco abans de trobar un bon pantaló que em duri uns 2 anys mínim.

No trobo pantalons NORMALS, que pesats que estàn amb que si pitillos-malla o que si rectes!
Quién eres? eres pantalón Lola, pantalón Carmen o pantalón Juanita???

(Amb tanta pregunta al final ja no sé ni quin vull! perquè ni em sento Lola, ni Carmen ni Juani)

Vull un punyeter pantaló que em quedi bé, que no em surti un flotador suspitós ni em faci bosses per tot arreu ah! i aquest és el meu darrer desitg, per favor, no foteu més merda-pantalons que destenyeissin i et deixin les cames com si portessis ronya de 2 díes homeeeeeeee que fa un lleig que pa que!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

jo també tinc problemes per trobar pantalons. No vull ser la persona 1000000000001 que porta els pitillos perquè algú ha decidit que "estan de moda". Més que qüestió d'esnobisme és comoditat, NO tinc cos per ficar-lo en uns pitillos i que quedi bé, collons!
Sembla que aquest any les ments de la moda han apostat pels "pota d'elefant", així que potser els trobaré al BSK o similars a preus decents :)

Enkeli ha dit...

Sara, confirmo que sí, tornen a haver-hi un munt de pantalons acampanats però amb l'inconvenient de que comencen en pitillo, arrapadets...

Verónica ha dit...

Hey Angelsssssssss ...

Que te parece si quedamos el viernes que viene? Tenía pensado decirtelo para esta semana pero hoy ha sido ... un poco imposible ... buenooo, ya me dirás algo!!!!!!

Enkeli ha dit...

Vero, hasta día de hoy no he tenido internet... llego más que tarde a ese Viernes... ya me dirás cuando puedes quedar!

Besines!