dissabte, 11 d’octubre del 2008

Do not forget

Començant el llistat de coses que vull emportar-me:

  • Llegums (cigrons, llentíes i mongeta blanca). Sí senyors, a Finlàndia les llegums no existeixen!! Jo també em vaig sorprendre, com pot ser que en un lloc on fa tan de fred no hi hagi per enlloc aliments com aquests que facin que aguantis el dia amb energia. Aquesta vegada no me'n oblidaré i portaré amb mi uns quants paquetets.
  • Medecines No soc gens depenent de les medecines però quan estic rabiant de dolor llavors és quan més les necessito. A casa sempre hem sigut molt amics del Gelocatil i allà no en trobo. A afegir que les medecines allà costen un ull de la cara! Almax (tampoc n'he trobat) per les ardors d'estómac. Anant de restaurant amb els clients cada dia i menjar carn de caça dia sí dia també... vulguis o no fa mella, i l'estòmac se'n recent. .
  • Embutits i oli d'oliva Sí que n'hi han però NO com els de casa... sempre m'emporto alguna coseta a la maleta. Tot gràcies a la meva santa àvia, algun dia li hauria de fer un monument. Cap any dels que he marxat ha deixat que la seva nèta emigrés sense uns bons blisters de pernilet del bó. Sé que em llegeix de quan en quan així que... Gràcies iaia! jeje
  • Me n'oblidava dels fruits secs!! N'hi han, no tots, i són de cars...
Font. Li han capigut 22 samarretes??? Jo no sé com s'ho fot la gent que a mi no m'hi cap res! També és veritat que la roba d'hivern no té res a veure amb la d'estiu, abulta molt més i en aquesta maleta només hi han samarretes, però falten els pantalons, faldilles, vestits, jaquetes, roba interior, sabates, sabatilles, secador, necesser (diria que és el que més fa bulto)!!... etc. Ai el sobrepés...
Odio fer maletes!! Ojalà es pugués fer amb un sol click!

5 comentaris:

Anna ha dit...

Ehh amb aquest post m'has estressat! xD Hem de quedar abans no marxis xDDDDD

P.D: Hi ha un trasto per fer maletes, que envasa la roba al buit fent que ocupi menys de la meitat...xDD

Unknown ha dit...

Àngels!!! te olvidas el mortero!! y el palote para el all i oli!! q luego ya sabes q inventos se tienen q hacer :s

Verónica ha dit...

Pero buenooooo ... cuando te vas?? A ver si nos vemos antes de que vuelvas a Finlandia, bueno, a ver si puedes ...

Yo ahora estudio por las tardes, así que solo puedo por las mañanas ... si te ves con ánimos de madrugar ... dame un toque (o un mail o lo que sea!)!!!!

Besooooossss ...

Enkeli ha dit...

jajaja, estrés?? asó que eh?
Això que dius de les bosses que envasen al buit li ho vaig veure a una francesseta l'any passat però no sé on comprar-ho, i estic segura de que sigui tan pràctic, pensa que tot deu sortir més arrugat que una pansa jojo.

Jesús!! es verdad! el mortero y la mano de mortero... pero es que jomío el mortero pesa más que un muerto así que seguramente me llevaré sólo el palote, ya encontraré el recipiente en alguna parte!

Los Viernes no tengo clases així que Anna i Vero quan vulgueu quedem!

Petonets!

... ha dit...

Ojalà malicum com va dir aquell :P
Va dona.. no et queixis que te'n vas de vacances un altre cop... :P