dissabte, 5 de juliol del 2008

Niña, ezo que é?

Rànquing de les preguntes més freqüents Made in Spain entre els turistes:

1. Sou mínim d'un fineset. La pela nens, és la pela i per tant, ens interessa.
2. Preocupadíssims pel clima. L'hivern és tan dur? I segueixen en el tema amb...
3. Quina és la temperatura mínima? (escandalitzats) la temperatura màxima? (sorpresos)
4. Hi ha sol de mitjanit a Helsinki? Aurores? Ho volen tot, TOT!!
5. Puc pagar en euros? (Aquesta, sincerament, em fa una miqueta de ràbia, coi d'ignorants! arg!)
6. Catalana? (preparada per a la següent pregunta) Te llamas Ángeles, no? (Mosqueig al 2n nivell, a ver bonito... verdad que quién se llama Nacho no le llaman Ignacio? Pues yo me llamo Àngels (somriure profident "a la americana" amb tot el meu glamour del món)

I la pregunta del mil·lió, xatos és:
Que fa una noia com tu en un lloc com aquest, tan trist, tan fred... ha de ser per una bona raó, oi reina? (pestanyetes amunt i avall)

Si la pregunta ve d'un pofesioná de er turihmó (té una versió un tant diferent, més directe):
(Una cella amunt i cara de Don Juan) Dime, guapa, Erasmus o por internet? (A saco paco tu! deixant-se d'osties!)
Resposta (amb un puntet de malafolla): Campeón, cuántas de verdad en cada puerto?? (pestanyetes amunt i avall + somriure profident)

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Aviam,jo també em vaig fer les preguntes del sou i clima.
Ara, la millor es la de que cony fas aquí? Ara mateix Helsinki ni és fred ni és trist...
I com no, l'Angelitos (versió espanyolitzada i amb amor que contesta a la pregunta de Catalana?) no se calla i li dedica el millor dels seus somriures mentre mentalment el posa com a bitlla al final de la pista, tal i com feia amb el "furónculo" (s'havien de veure el resultats) a la Wii

Anònim ha dit...

Hola!!

Aviam...és que he regirat blog, myspace, facebook, ... i o soc burra del tot o no sé trobar el teu mail. Et volia fer una pregunta (si no et molesta ^^) xk em volta pel cap emigrar uns mesos fora de Catalunya, que no és que no m'agradi és que m'ofego...i dic, li preguntarem que sembla bona noia :P En resum, que no és perquè publiquis els comentaris (sempre que n'envio un em diu que primer ha de passar el teu visto bueno, així que primer el deus veure tu) sino per saber com puc contactar amb tu ^^ El meu mail (que veig que el comentari no em dona opció a posar-ho, és annasalvia@gmail.com)

Perdona pel mega comentari jaja

Enkeli ha dit...

Anna, pregunta'm el que vulguis!
Vaig posar el moderador perquè mentrava spam i em feia moltíssima ràbia. Pots contactar amb mi per aquí o bé a angie.bosch@gmail.com

M'encanta que m'escriguin així que de cap manera et sàpiga greu fer-me comentaris megas! ; )

Enkeli ha dit...

Sara, tothom ens ho hem preguntat alguna o altra vegada, jo m'uneixo!

Bé, a Helsinki no són tot flors i violes ahir i avui ens ha fet molt bon dia i calor, fins fa poc pluvia i t'asseguro que feia fred (11º-13ºC)

jajajaja doncs es que quan em venen amb la pregunta de si soc catalana quan acabo de dir que em dic ÀNGELS, coi, es que m'estan buscant les pesigolles o me les estan buscant?? em penso que amb el nom ho deixo bastant clar, per tant, la pregunta sobra. ¬¬U