dilluns, 23 de juny del 2008

My friend Sepi

La meva amiga Pris, des que es va mudar a Helsinki, comparteix pis amb el seu novio i una serp. Ella, no disposada a perdre la oportunitat de viure al centre i en aquell pis, va accedir (després de pensar-s'ho molt) a quedar-se amb la serp de l'amo.

Sempre que vaig a visitar-la obro el terrari de la Sepi i començo a investigar, la exploro, la toco... però mai l'havia agafat al no saber res de la serp (raça, si és verinosa...). Pobreta ningú li feia cas!

I avui ha sigut el gran dia. La he agafat, me la he posat a sobre les mans, li he donat de menjar... li he tocat una mica els collonets... i m'ha mossegat! I ja la hem liat!

M'he posat blanca com la cera, sense saber quina raça era i veient que sortia una miqueta de sang se m'ha començat a passar pel cap mil i un síntomes possibles.

Abans de marxar cap a casa, ja més tranquil·la, he sapigut, contactant amb l'amo, que es tracta d'una Boa de sorra keniana i que és totalment "inofensiva".

Quan aprendré a no tocar bixos raros?



4 comentaris:

... ha dit...

El dia que et mossegui una tortuga d'aigua de la mida d'un meló avisa'm, que comentem experiències :D

Enkeli ha dit...

jejeje doncs Albert siguent-te sincera m'han mossegat i picat de tot.

Picat una medussa, mossegat un gos quan tenia 6 anys (i va ser precisament a la cara), mossegat un talp (vaig intentar agafar-lo i nyac!), una nutria al zoo de Bcn... per ficar els dits on no toca jejeje

Des de ben petita he sigut molt de tocar animals fosin el que fosin... m'ha passat de tot, i encara no he aprés.

Igualment, torutga d'aigua de la mida d'un meló... aquest bixo debia fer molta por!! i la mosseguda millor no recordar-te-la, no?

Unknown ha dit...

Això et passa no pe tocar animals sino per tocar-lis els pebrots! Riqui riqui riqui...i zasca!!

Xantal ha dit...

Ah!!! només faltava la mossegada d'una serp, filla! quan aprendras a mirar i no tocar, si us plau, no t'acostis a més bitxos!!