dimecres, 12 de març del 2008

Temps era temps

Sembla mentida, ja fa gairebé 1 any que vaig començar aquest blog! Ja feia temps que en volia començar un però requereix molt de temps i la veritat es que al principi fa una mica de mandra. Però llavors jo ja estava enganxada a dos blogs, primer va ser el d'en Santi, Big In Finland, enyorada de Rovaniemi i del país en si. El vaig trobar a través d'un foro del MSN sobre Finlàndia. I després, de casualitat, mirant com em podia fer una bufanda i les diferents tècniques per fer-ne una vaig trobar a la Desirée amb Todo un punto. Des de llavors no hi ha dia que no m'entretingui llegint.
De petita escrivia el meu diari, i en tinc com uns 5 així que tenir la constància d'escriure en un blog no m'ha costat gaire, el problema és que la vida que una porta quan ja té una certa edat no és la que portava abans quan em tirava tot el dia a casa "a la bartola".

El que em fa gràcia es que fins i tot ja tinc gent enganxada al meu blog. O això és el que em sembla. Però molts d'ells desgraciadament no em comenten i això em fa pena!

La gran majoria són de (i que conec):
  • Barcelona
  • Madrid
  • Rovaniemi
  • Linköping

I d'altres també asiduus (que no conec):
  • Torcollano (Cantabria)
  • Canals (València)
  • Turku (Finlàndia)
Em pregunto si el/la de Cantabria i Turku entenen alguna cosa del blog al escriure en català.
Com deia l'Albert al seu blog... manifesteu-vos!! Us vull conèixer!

14 comentaris:

Unknown ha dit...

Oh, me manifiesto! Veus, aquesta és la rao per la qual no faig un blog, perquè es necessita paciència al principi i la mandra és molt gran...Bastant tinc ja amb el meu fotolog i tot i així, a vegades se m'oblida actualitzar (sóc un desastre!)

Xantal ha dit...

Hola, jo també em manifesto, de no interesar-me per res del món llegir blogs, a traves del teu, que el trobo super divertit, tinc afegits al menys 15 que miro quasi bé cada dia, en devant!!

... ha dit...

Filleta meva!
Gràcies pel link al meu blog... llàstima que l'adreça estigui equivocada.... ooooh! si al final em pensaré que em tens mania :P
JUASJUASJUAS!
Try again :P

Enkeli ha dit...

Doncs la veritat es que ja se'm feia raro no veure a la mosca cojonera durant els meus últims 4 posts... jijiji

Apa, ja ho tens!

... ha dit...

Vaja, que has posat malament l'adreça a propòsit per tal que et deixés un comentari... si és que ja no sabeu què fer perquè us escrigui...jajajajajjaaja

P.D. i si sóc una mosca potser voli d'aquí :P

Miia/Kolmas linja ha dit...

Hola, pues yo me manifiesto también, he leido tu blog de vez en cuando desde Helsinki. Es interesante stalkear como os (del sur) trata la vida en Finlandia. Entiendo catalán bastante bien después de vivir casi un año en bcn, pero desgraciadamente no puedo escribirlo, por lo menos no gaire bé :) Adéu!

Enkeli ha dit...

Albert, no t'ho prenguis malament, amb tot el meu carinyo del món, homee!

Miia, és tot un plaer tenir-te com a lectora, i més em satisfà que puguis llegir-me en català sense cap problema, tot un exemple per a molts espanyolets!

Això em recorda que hauria d'estudiar més finès... ¬¬U

Tervetuloa ja kiitoksia luskea minun blog!

(ho he dit bé?)

Hervas ha dit...

Posiblement el de Turku siga jo, pero pot ser q hi haga mes gent...
Estic d'erasmus per terres me calides de finlandia ;)
Vaig trobar el teu blog fa unes semanes, no se com, i el tinc agregat al lector rss.
Que vaja be x ahi dalt

PD: Entenc el català xq soc de Valencia :P

Tuomo ha dit...

Hola àngels!

Uno més que es manifesti. Fa pocs dies que vaig veure el teu blog. No soc mol de llegir blogs, però m'interesa saber com viu la gent catalana (y espanyola) a Finlàndia, y com veuen les coses. També vull millorar el meu català, y així doncs llegir coses em va molt be. Un altre blog que he estát llegint últimament es Big In Finland.

Y quí soc? Doncs soc un noi finès, casado amb una catalana. Vem viure tres anys a Barcelona, però ara mateix viuem aquí al sur, al costat de Helsinki. Per cert, ara que parlem de manifestar-se, ens interesaria coneixer gent catalana que viu a Finlandia. Estaria molt be sortir alguna vagada per xerrar, prendre algo, veure el partit del Barça, o que sigui. Vem obrir un grup a Facebook que es diu "Catalàns a Finlandia", que es manifestin allà tothom.

Salut!!

p.d. Espero que sigui entendible el meu català, em falta pràctica :-)

Enkeli ha dit...

Hervas encantada de tenir-te per aquí! Turku és preciós, vaig passar un dia a finals de Maig i em va encantar. Fins quan estàs d'Erasmus??

Tuomo! M'omple de goig veure com escrius de bé el català!! Que viviu a Vantaa?? Ja m'he agregat al grup de Facebook però som molt poquets!!
Et va agradar viure a Barcelona?

Escolta, lo de quedar em sembla genial! Encara m'he de passar per Helsinki, només conec Turku, Oulu i Kemi.

... ha dit...

Iepala!
Avui sóc aquí per promocionar el retorn del meu gran amic Enric al món blogaire.
Tu Àngels ja hi vas entrar fa unes setmanes i li vas demanar que hi escribís... doncs ja ho ha fet, així que tots a visitar http://obisfanclub.blogspot.com/

Apalins, salut!!!

Blaudemar ha dit...

Vinga, jo també em manifesto. Et vaig "descobrir" deu fer cosa de 5-6 mesos.
Felicitats per l'any de bloguera!

Enkeli ha dit...

Uoooo Blaudemar!! Des de fa 5-6 mesos?? ostres tu, ni me n'havia adonat! Eiiis ja t'he vist a la foto dels atributs masculins!! jeje

Fa gràcia oi, això dels reptes?

Tuomo ha dit...

Hola una altre vegada y gracies. No vivim a Vantaa sinó a Veikkola (Kirkkonummi)... y sí que som molt poquets al grup. Suposo que hi han més catalans a Finlàndia, però no sé per on s'amagan tots, hauré de fer una trucada al "Mikimoto" per preguntar ;-D

Barcelona es una ciutat molt maca, m'agrada molt (Realment no vem viure al centre, sinó a Sant Andreu de la Barca, peró bueno). Home, sempre hi han cosas que t'agradan més y altres que t'agradan menys, peró en general molt be. I si em preguntas que faría per millorar, potser diría: tallar els dies laborals un mica, que allá la gent pasa tot el dia a la feina :-)

Salut!!