dimarts, 4 de març del 2008

Road Trip per FI-SE-NO


4 dies intensos viatjant en cotxe dona per molt.
És incòmode, avorrit, no es dorm bé, acabes sabent-te totes les cançons dels CD's de tothom, això d'aguantar la pixera durant hores és una putada (haver de pixar a la muntanya quan a fora estem a -17ºC i ser tia, ho és més), acabes passant-te tot el viatge jalant, i, siguent sincers, jalant per jalar. Que si patatetes, caramelets, galetetes... vaja, que de tornada arribes amb 2 kilos més a banda i banda. I, un altre fenòmen que passa ben sovint és que acabes emprenyat amb tothom i es que en el fons és normal.

Ara, això sí, el millor del viatge el paisatge, les aurores boreals (veure-les és impressionant) i les fotos que hem fet (un resum d'elles en slide):




Fotos: Paissatges de Noruega, fent al burro amb la Sara i el trol de Noruega, jugant al Jungle Speed, de relax a la cottage de Tromso, ballant el Ice Vanilla al cotxe amb Petra, tocant l'aigua gelada del mar del Atlàntic i bebent del got de gel al castell-hotel de gel de Kiruna (Suècia) que li dona 3 voltes al de Kemi.

PS. Li dona 3 voltes i a sobre absolutament TOTS vem entrar de gorra (26 € d'entrada?? quèèèèè?? no entenc res! la la la aviam una porta oberta... la la la la jejejeje)
Aquests suecs si que són burrus, sí!

Ho sento pels catalanosuecs però es que, que es colin 21 persones en un matí... s'ha d'estar molt a la parra per no veure-ho!


5 comentaris:

... ha dit...

Déu meu...
Que no sigui que el "castell" de gel no fos pas un Hotel... i en quant a colar-se pels llocs no és que els suecs siguin tontos, és que aquí sabem que qui no fa bé les coses ho acaba pagant més endavant, i el gran esperit del rei Gustav Vasa us vindrà a buscar per cobrar (que per algo és el que surt als bitllets de 1000 corones, hehehe). Dormiu tranquils mentre pogueu.... WOHOHOHOHOHOHO!!!

Enkeli ha dit...

jajaja ademés de molt gays són molt burrus Albert, no m'ho neguis. :P

Dona igual castell que hotel, dona gust veure com s'ho han currat, com s'han treballat les suites, els passadissos, la capella, el bar de gel... tot! Una passada, però no per a que et robin 26€ i no ho vem pas fer. :D

... ha dit...

En la "pèrdua d'oli" aparent (perquè si no no entenem d'on surten els milers de nens que corren pertot arreu) t'he de donar la raó. Aquí a la feina hi ha una densitat molt molt alta de nois perfumats amb Coco Channel :P

Unknown ha dit...

con dos pares poses una de les pitjors fotos de les auroras!
Hauràs de pagar comisió a la fotografa...

Enkeli ha dit...

Però que dius de pitjors??? És una de les que més m'agrada, vale, no surt nítida, però es veu la pedaxu d'aurora inmensa tota ella!

Sinó ja m'estàs dient quina és la que segons tu ha quedat millor...