dissabte, 29 de març del 2008

Leirikari Cottage - Cap de setmana en una cabanya del bosc



Torna a estar nevant com mai, floquets de neu inmensos adornant la ciutat!! Aix... que bé que si està a caseta podent descansar...

Acabo de tornar del mini cap de setmana a Leirikäri (Div-Dis), una casa de colònies que hi ha a mitja hora de Rovaniemi. No ha estat malament, ens van preparar uns jocs olímpics i el meu equip de nom SISU (per suposat!) vem guanyar, vem estar-nos a la sauna durant 2 hores (fineses tirant aigua a dojo, "loulua" però nosaltres vem aguantar), després carrerilla fins arribar a neu tova i tirar-nos (pensava que no podria, però vaig tenir SISU!).

Durant el dia i mig que vem passar teníem que jugar al HUGNATOR (abraçades mortíferes) Es reparteixen paperets amb els noms de tothom i a cadascú li toca un, has d'abraçar a qui et toqui però sense que ningú et vegi i al abraçar a la persona aquesta queda morta, eliminada. A part d'eliminar-la et quedes amb l'etiqueta de la persona que tenia per abraçar i/o que tenia morta (killed) i així en augment, fins que guanya qui més abraçades mortíferes fa i etiquetes té). No sé si m'he sapigut explicar, és força complicat, a nosaltres també ens va costar d'entendre però al cap i a la fi, va estar divertit.

En un principi no tenia gens de ganes de jugar, especialment perquè hi havia un tiu bastant raret al grup, (segons la Sara un serial killer, us ho dic, feia molta por!!), però també perquè de vegades la gent entén una abraçada com a sobament gratuit i no és plan.
Amb la tonteria vaig anar "matant" fins que vaig matar a qui em tenia que matar o sigui que fi del joc ?¿ 8 persones abraçades de 44: Piia, Filippo, Ülla, Gabriela, Jin, Pietor, Timea
i Moses. I menys mal que es va acabar, amb la de gent que erem em podia tirar tot el cap de setmana abraçant jajajaja!! I amb la tonteria he acabat guanyant el joc. Premi: una xocolatina de salmmiakki ¬¬U puaaaaaaajs! xocolata amb regalesia per dins... pots comptar!

Fotos aviat, quan doña Sara, la fotògrafa number one, les pugi a l'ordinador.


Aquí l'slide:



1 comentari:

Unknown ha dit...

Aquí la fotografa number 1 rápida y veloz como el rayo! Ja tens les fotos xata! ;)