dilluns, 24 de març del 2008

De despedides



I menys mal que m'han inflat a treballar. Aquesta setmana he estat desapareguda en combat ja que he tingut la visita dels meus pares. Han estat 9 díes fantàstics, treballant molt i estan al màxim per ells. Però com sempre les coses bones acaben ràpid. Ha passat tot tan volant... És una llàstima perquè han quedat coses pendents, com la de que poguessin veure una aurora boreal que em feia bastanta gràcia, anar al bar Cantos (l'amo és de Sabadell), passejar pel passeig del riu Kemijöki, també per l'estanc al costat de l'església... i segur que em deixo alguna cosa més.

La celebració del 50è aniversari
(a part de ser el seu sant i dia del Pare) de mon pare em va sortir rodó i crec que no es podrà superar: pastís (fet amb molt d'amor), safari amb moto de neu, trineu de rens i huskies i anar a Kemi a fer una volta en el Sampo per després banyar-nos al mar de Bòtnia. S'ho van passar pipa! Les fotos, ho diuen tot.

Ahir van marxar els meus pares i avui el maromo que se'n torna a la mili.

I vet aquí, me, myself and I soleta altra cop.




(Gràcies Sara per la peaso de teacher sobre informàtica i fotografia que estàs feta!)

1 comentari:

... ha dit...

jeje, Sabadell... quina gran ciutat.... quan tornis a veure al paio aquest li dius que ja estan fent les obres per allargar els ferrocatas fins a Castellar i que la Rambla l'han fet nova. Que li ho diu un altre de Sabadell per si fa gaire que no hi va, jiji