dilluns, 25 de febrer del 2008

Vestimenta a la nòrdica

El Dissabte passat vaig arrassar. Feia un mes que anava al darrera d'un vestit de la col.lecció de Marimekko que tenien al H&M a un preu bastant assequible (pensant en les sablades que et foten per un tros de tela Marimekko).

Però es que a sobre, les botes del Andiamo em tornen boja!! (per cert, ara en el catàleg ja no es veuen botes, ja estan posant la temporada de primavera, però encara neva i fa fred ?¿)
també feia temps que les volia, i clar, van caure. Mai havia fet una compra tan ràpida,
pim pam tu, així que dona gust!

De vegades no us passa que en acabat de fer una compra us sentiu feliços però infeliços a la vegada?? Feliç de conseguir allò que volia, feliç de poder posar-m'ho, feliç perquè m'agrada com em queda però quin gasto... millor no mirar com tenim el compte!! aux!!

Aquest post se'l dedico a la meva musa de les vestimentes Demonée, que per cert, ja fa un any que segueixo dia rera dia el seu blog.

Apa, ja ho arreglat, però que sàpigues que jo soc molt INTERNATIONAL i m'agraden les barreges d'idiomes! - Per al de la bata! jijiji







Actualitzat: Les botes són blau marí, no sé per què a les fotos semblen negres! grgrgr
La putada es que tot i que gaire taló no tenen, com són de sola completament llisa caminar per la neu i el gel és tota una odisea! Encara no m'he matat, esperem que la sort m'acompanyi! Pels passadissos de la universitat, que crec que li foten cera a dojo el terra, ja semblo el Michael fent els passos aquells raros je je je!

Per cert!! Tampoc podeu veure que el vestit realmente és gris amb topos negres (Er de la bata i que ho sap tot, em pot dir si us plau vostè com es diu TOPOS en catalang?¿?¿ ara mateix no me'n recordo!! Excusez-moi!)

1 comentari:

... ha dit...

Quina mania amb la paraula Outfit cohone! :D
Que hagi aconseguit que no ho diguin tant al show de la Demo i ara ho diguis tu... ais... :P

El de la bata :D